vēja kūkas
Foto: Shutterstock
Vēja kūkas ir grēcīgi gardas, bet bīstamas – to pildījuma gardie krēmi lielākoties satur nepieklājīgi daudz kaloriju. Protams, tu vari atteikties no kausētās šokolādes glazūras, bet bagātīgo sviesta krēmu, putukrējumu vai piesātinātu vārīto krēmu aizstāt ar jogurta un biezpiena maisījumu, bet būsim atklāti - ja reiz grēkot, tad labāk tā, lai pēc tam var kavēties saldās atmiņās. Tādēļ reizēm vajag ļauties kārdinājumam, jo, galu galā – dzīvojam taču vienu reizi, un tas ir jādara ar garšu!

Vēja kūku pamatā ir plaucētā mīkla, kura cepoties uzpūšas un maizītes vidū veido tukšumu, kuru pēc tam var pildīt ar dažādiem gardiem krēmiem. Patiesībā, tā ir ļoti vienkārši pagatavojama mīkla, bet ar saviem knifiņiem. Šie septiņi padomi palīdzēs tiem, kuri plaucēto mīklu gatavo pirmo reizi un kuriem jāpārvar bailes nezināmā priekšā.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!