Foto: Shutterstock
Sacepums ir universāls ēdiens, ko var pagatavot no dažādām virtuves krājumos atrodamām sastāvdaļām. Gatavojot to bez gaļas, vakariņu laiks pienāks ātrāk, jo dārzeņi būs gatavi jau pēc 15-20 minūtēm. Sautējumam noderēs sezonas dārzeņi: kāļi, kartupeļi, burkāni, sīpoli, kāposti, bet garšas uzlabošanai vari to papildināt arī papriku, konservētiem tomātiem, kukurūzu un zaļumiem. Lai dārzeņi izdotos īpaši sulīgi, to apcepšanai izmanto sviestu. Lieliska pildījuma sastāvdaļa ir rīkotas siers, bet siera-olu maisījums tavu sacepumu izdaiļos ar zeltaini - apetelīgu garoziņu.

Svaigu kāpostu sacepums ar kartupeļiem un tomātiem

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!