Kartupeļu pankūkas - ne tikai ar krējumu un brūkleņu zapti. Deviņas receptes (2)
Tasty
Zeltainas kartupeļu pankūkas ar kraukšķīgām maliņām ir tieši tas, kas vajadzīgs, lai padarītu saulaināku pat visdrūmāko dienu. Ja vēlies uzlabot savu fizisko formu, rīvē kartupeļus "pa vecai modei" - ar roku, bet izmantojot virtuves kombainu, pankūku gatavošanas process aizņems daudz īsāku laiku, un jau pēc pavisam neilga brīža varēsi celt galdā gardumgardu mielastu. Klasisks kartupeļu pankūku papildinājums ir skābais krējums un brūkleņu zapte, bet mums padomā ir vēl pāris lieliskas idejas, kā tu vari šo vienkāršo maltīti padarīt vēl kārdinošāku.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit