Deviņas 'pašpietiekamas' kartupeļu receptes - gan uzkodām, gan sātīgai maltītei
Tasty
Kartupelis ir viens no gardākajiem dārzeņiem - kurš gan to noliegs? Tas ir baudāms simtiem dažādos veidos - gan našķējoties tāpat vien, gan izmantojot kā piedevu gaļas un dārzeņu ēdieniem. Cepto kartupeļu raukšķīgajā garoziņā slēpjas gan atmiņas par skolas laika ekskursiju ugunskuriem, gan pie omes baudīto krāsnī gatavoto tupeņu pirmatnējā garša. Un zeltainie frī kartupeļu stienīši vieni no pirmajiem pazūd no galda visās bērnu ballītēs. Tādēļ tev par prieku apkopojām deviņas "pašpietiekamas" kartupeļu receptes, kurām nav nepieciešami nekādi uzlabojumi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit