Pateicoties savam plašajam pielietojumam un pagatavošanas ātrumam, olas ir nemainīga brokastu klasika. Ceptas ar bekonu, vārītas, sakultas gaisīgās omletēs, liktas uz grauzdētas maizītes - olas ir gardas visos veidos. Savukārt mīksti vārīta ola būs lielisks svaigo brokastu salātu papildinājums. Lai tu neapjuktu izvēles pārbagātībā, mēs apkopojām 16 brokastīm piemērotas olu ēdienu receptes - tālākais ir apetītes un gaumes jautājums.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit