Desmit apetīti rosinošas idejas, kā izmantot rīsus saldajos ēdienos
Tasty
Ar rīsu putru nevienu nepārsteigsi, bet to izmantošana saldajos ēdienos ir mazāk ierasta "parādība". No rīsiem vari pagatavot arī gardumgardus pudiņus, kārdinošas kūkas un maigus krēmus. Kanēlis, kokosriekstu piens, rieksti, putukrējums un augļi šos desertus padarīs īpaši gardus.
Ziemīgais rīsu pudiņa deserts ar dzērveņu un ābolu mērci
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit