Pasaules slavu iemantojušās spāņu tapas jeb nelielas uzkodas, kuras parasti tiek baudītas ar glāzi vīna vai vermuta, ir lieliska ideja pasniegšanai arī mājas ballītēs. Jūras veltes, šķiņķis (jamon), olīvas, čorizo desa – arī šie ir Spānijai raksturīgi produkti, bet ne tikai. Šī valsts ir īsta garšas baudu paradīze un tās virtuvi raksturo krāsaina dažādība: gaļas sautējumi, pastas un rīsu ēdieni, ķiploki un safrāns, desas un šķiņķi, konditorejas brīnumi un, protams, eļļu karaliene olīveļļa.
Piedāvājam 20 Spānijas virtuvei raksturīgas receptes, kas tavām brīvdienām piešķirs vairāk saules, krāsu un garšu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit