Ne tikai štovēti kāposti, desiņas un alus: 13 receptes vācu gaumē (1)
Tasty
Štovēti kāposti, desiņas, alus un Oktoberfests – tās ir lietas, kas vairumam no mums veido virspusēju priekšstatu par vācu virtuvi un tradīcijām. Tomēr, kā jau ar daudzām lietām, "rokot" dziļāk saproti, ka tas ir tikai aisberga redzamais slānis. Mūsdienu Vācijas virtuvi veido raibs garšu un krāsu sajaukums, kas radies, ietekmējoties no dažādām kultūrām. Šinī valstī vari ļauties īstam garšu ceļojumam no kraukšķīgajiem sparģeļiem, līdz karija desiņām, turku kebabam un Švarcvaldes ķiršu kūkai. Mūsu apkopotās receptes ietver tikai nelielu vācu bagātīgā kulinārā mantojuma daļu, bet cerams, ka tās kalpos par iedvesmu tavam fantāzijas lidojumam.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit