Svaigie sparģeļu salāti
Vienkāršas un veselīgas pusdienas, kas patīkami atsvaidzinās ierasto ēdienkarti.
Kartupeļu salāti ar krēmīgu avokado mērci
Varen gardi kartupeļu salāti. Avokado tiem piešķir krēmīgumu, zaļumi rūpējas par svaigumu, bet etiķis un sinepes - par asumiņu.
Omlete vācu gaumē
Omlete vācu gaumē brangām brokastīm visai ģimenei.
Skābie kāposti bavāriešu gaumē
Skābie kāposti bavāriešu gaumē – kārtīgām saimes pusdienām.
Berlīneri
Berlīneri gan ikdienai, gan svētkiem.
Vīnes gulašs
Vīnes gulašs - izsmalcinātai maltītei.
Kommorgenvīderi jeb plāno pankūku pildījums ar subproduktiem
Kommorgenvīderi jeb plāno pankūku pildījums ar gaļu vislabāk garšo, ja ēd kopā ar Ķīnas saldskābo mērci.
Alus maize
Alus maizi var cept cepeškrāsnī vai maizes cepamajā mašīnā.
Alū sutināts cūkas cepetis ar kraukšķīgu glazūru
Cūkas cepetis ir žanra klasika, ar ko nav iespējams nošaut greizi – sulīgs, aromātisks, ar kraukšķīgi pikantu glazūras garoziņu, tas gluži vai kūst uz mēles. Pasniedz cepeti ar svaigiem salātiem un visi būs laimīgi.
Gaļas frikadeles krēmīgā mērcē jeb Kenigsbergas klopši
Sātīgām pusdienām gaļas frikadeles jeb Kenigsbergas klopši gardajā un krēmīgajā vīna mērcē.
Švarcvaldes ķiršu torte jeb 'Kaprīze'
'Kaprīze' – garda šokolādes biskvīta torte ar ķiršiem un putukrējumu īstiem kārumniekiem.
Sparģeļi ar ceptu olu un sēnēm
Klāt sparģeļu laiks! Šīs ēdiens lieliski derēs veselīgām un sātīgām svētdienas brokastīm.
Šnicele ar sieru un saldo krējumu
Šnicele ar saldo krējumu - sieru garda gan karsta ar piedevām, gan atdzisusi uz maizes.