rīvēts siers sacepums tomāti
Foto: Shutterstock
Parmezāns, pateicoties savai lieliskajai un neatkārtojamajai garšai, tā dzimtenē Itālijā ir iecienīts un mīlēts jau 900 gadu garumā. Un var droši apgalvot, ka tas ir arī pasaulē populārākais cietais siers. Kaut šķiet, ka parmezāns, salīdzinājumā ar "parastajiem" sieriem, ir nesamērīgi dārgs, jāņem vērā, ka pietiks ar pavisam nelielu gabaliņu, lai piešķirtu ēdienam izsmalcinātu un piesātinātu garšu. Šis niansētiem aromātiem bagātais siers iederēsies gan sacepumos, sautējumos, gan pastas ēdienos, picās, pīrāgos, mērcēs un pat zupās. Izmēgini kādu no 13 mūsu piedāvātajām receptēm - ļoti iespējams, ka tieši parmezāns kļūs par tavu labāko pēdējā laika kulināro atklājumu.

Ziedkāpostu sacepums ar tomātiem un sieru

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!