13 krēmīgas receptes ar kraukšķīgu parmezāna garoziņu
Tasty
Parmezāns, pateicoties savai lieliskajai un neatkārtojamajai garšai, tā dzimtenē Itālijā ir iecienīts un mīlēts jau 900 gadu garumā. Un var droši apgalvot, ka tas ir arī pasaulē populārākais cietais siers. Kaut šķiet, ka parmezāns, salīdzinājumā ar "parastajiem" sieriem, ir nesamērīgi dārgs, jāņem vērā, ka pietiks ar pavisam nelielu gabaliņu, lai piešķirtu ēdienam izsmalcinātu un piesātinātu garšu. Šis niansētiem aromātiem bagātais siers iederēsies gan sacepumos, sautējumos, gan pastas ēdienos, picās, pīrāgos, mērcēs un pat zupās. Izmēgini kādu no 13 mūsu piedāvātajām receptēm - ļoti iespējams, ka tieši parmezāns kļūs par tavu labāko pēdējā laika kulināro atklājumu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit