ļuļa kebabs grilēšana ēdiens
Foto: Shutterstock
Kebabi ir pierādījums tam, ka gardas maltītes gatavošanai nav jāvelta puse dienas, turklāt ar tiem var mieloties gan pusdienās, gan vakariņās, gan, iesaiņotus folijā, paņemt līdzi izbraukumā pie dabas. Ja nolemsi gatavot kebabus, tev nenāksies nožēlot šo izvēli, jo paliks milzum daudz laika, ko veltīt vasarīgām izklaidēm.

Iesākumā tev jāizvēlas maize, kurā tīsi kebaba pildījuma sastāvdaļas: gaļu, salātus un mērci.

Vari izmantot jau gatavu, veikalā nopērkamu lavašu, pitas maizi vai tortilju plācenīšus, bet, ja vēlies kebabu pagatavot no nulles un baudīt tikko no pannas noņemtā, siltā plācenī ievīstītu pildījumu, tad seko šai ātrajai receptei. Pirms tīšanas maizi uzsildi uz grila pannas, cepeškrāsnī vai mikroviļņu krāsnī, jo silts kebabs būs daudz gardāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!