Iesākumā tev jāizvēlas maize, kurā tīsi kebaba pildījuma sastāvdaļas: gaļu, salātus un mērci.
Vari izmantot jau gatavu, veikalā nopērkamu lavašu, pitas maizi vai tortilju plācenīšus, bet, ja vēlies kebabu pagatavot no nulles un baudīt tikko no pannas noņemtā, siltā plācenī ievīstītu pildījumu, tad seko šai ātrajai receptei. Pirms tīšanas maizi uzsildi uz grila pannas, cepeškrāsnī vai mikroviļņu krāsnī, jo silts kebabs būs daudz gardāks.
- Izlasot šo padomrakstu, uzzināsi, kā mājas apstākļos pagatavot kebabu pildījumu ar autentisku garšu, kādi dārzeņi izmantojami salātiem un, protams, kā pagatavot īpaši gardu kebaba mērci.
Kad maize, salāti un mērce sarūpēti, atliks vien izvēlēties kādu no 10 receptēm, lai sagatavotu gaļu kebabu pildījumam. ŠIm nolūkam vari izmantot ne vien liellopa, jēra vai vistas gaļu, bet arī zivs filejas gabaliņus. Savukārt gaļas cepšanai vari izmantot ne vien dārza grilu vai speciālu gāzes vertikālo grilu, bet arī cepeškrāsni un pat visparastāko pannu – jebkurā gadījumā sulīgais rezultāts neliks vilties.
Lai labi garšo!
Gardie vistas filejas kebabi ar dārzeņiem
Gardi vistas filejas kebabi, ko var cept gan cepeškrāsnī, gan uz grila vai pat grilpannā. Īpaši labi garšos ar ceptiem dārzeņiem, kraukšķīgām sīpolu ripiņām un šļuciņu citronu sulas.