Foto: Shutterstock
Šīs četras receptes ir gluži kā iespēja iekāpt laika mašīnā, atsaucot atmiņā pagātni, kad zāle bija zaļāka, saule spīdēja spožāk un čebureks bija daudz garšīgāks.

Čebureki

Foto: Shutterstock
Čebureki ar bagātīgu jēra gaļas pildījumu.

Lasīt vairāk

Biezpiena pončiki

Foto: mosfood
Biezpiena pončiki garšo gan lielajiem, gan mazajiem ēdājiem.

Lasīt vairāk

Sirņiki

Foto: Shutterstock
Sirņiki ir visgardākie, ja tos pasniedz ar skābo krējumu un cukuru.

Lasīt vairāk

Mājas belaši

Foto: mosfood
Ātri pagatavojami un ļoti garšīgi belaši. Vienalga, karsti vai auksti, tie allaž ir gardi un sulīgi!

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!