Cepelīni, tīteņi, klopši un citas mazāk ierastas receptes ar malto gaļu
Tasty
Mērce, kotletes un frikadeļu zupa ir pirmie ēdieni, kas nāk prātā, gudrojot, ko lai atkal pagatavo no maltās gaļas. Bet ir neskaitāmi daudz citu lielisku veidu, kā vari izmantot šo universālo produktu. Nav vērts tērēt laiku, lauzot galvu – mēs jau paveicām "melno darbiņu" tavā vietā, atlasot 12 retāk izmantotas, bet varen garšīgas maltās gaļas receptes.
Viltotais zaķis kēksiņu formās ar kartupeļu biezeņa 'cepurēm'
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit