Cepelīni, tīteņi, klopši un citas mazāk ierastas receptes ar malto gaļu
Foto: Shutterstock
Mērce, kotletes un frikadeļu zupa ir pirmie ēdieni, kas nāk prātā, gudrojot, ko lai atkal pagatavo no maltās gaļas. Bet ir neskaitāmi daudz citu lielisku veidu, kā vari izmantot šo universālo produktu. Nav vērts tērēt laiku, lauzot galvu – mēs jau paveicām "melno darbiņu" tavā vietā, atlasot 12 retāk izmantotas, bet varen garšīgas maltās gaļas receptes.

Viltotais zaķis kēksiņu formās ar kartupeļu biezeņa 'cepurēm'

Cepelīni, tīteņi, klopši un citas mazāk ierastas receptes ar malto gaļu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!