vistu spārniņi
Foto: Shutterstock
Vistu spārniņi ir apveltīti ar īpašu maģiju - tie spēj nozust no jebkura viesību galda zibenīgā ātrumā. Hops, un milzīgais trauks, kurš vēl nupat bija pilns līdz pašai augšai, jau ir tukšs kā izslaucīts - neatliek nekas cits, kā nolaizīt gardo mērci no viegli lipīgajiem pirkstiem. Ja netici, pagatavo kādu no četrām kārdinošajām receptēm, papildini ar gardu ķiploku, tomātu vai sinepju mērci, un pārliecinies pats, ka mēs runājam taisnību.

Noderīgs padoms

Pirms vistu spārniņus pārlej ar marinādi, nogriez tiem galus - tie satur maz gaļas un cepoties parasti apdeg, toties lieliski noderēs vistas buljona pagatavošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!