Noderīgs padoms
Pirms vistu spārniņus pārlej ar marinādi, nogriez tiem galus - tie satur maz gaļas un cepoties parasti apdeg, toties lieliski noderēs vistas buljona pagatavošanai.
Atlikušo spārnu pa skrimšļa locījuma vietu sagriez divās daļās - šādi sagatavoti spārniņi ātrāk izcepsies, turklāt arī mieloties ar tiem būs daudz parocīgāk.
Vistu spārniņi sojas-medus mērcē
Izcila tomātu mērce no četrām sastāvdaļām
Tzatziki mērce
Neaizmirstamie Trīnes spārniņi ar kečupu
Spārniņi ar ķiplokiem
Sinepju mērce
Zeltaini vistu spārniņi apelsīnu-čili marmelādē
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit