Agrā pavasarī īpaši jūtams, ka organismā ir izsīkuši gada siltajos mēnešos uzkrātie vitamīnu krājumi. Ja dienu izvēlēsies sākt ar biezpienu, kam pievienota sauja dīgstu vai sasmalcināti zaļumi, iegūsi sāta sajūtu ilgam laikam. Salātu aizdarīšanai, krējuma vietā izvēlies gaisīgo bezpiedevu jogurtu.
Pietiek ar pavisam nelielu zilā siera gabaliņu, lai mērces, makaronu, kartupeļu vai risoto garša pārvērstos līdz nepazīšanai, bet kūstošie sieri un krēmsieri padarīs gardākus sacepumus, pārklājot tos ar zeltaini kraukšķīgu un gardu kārtiņu.
Folijā cepti kartupeļi ar zilā siera mērci
Kartupeļu pankūkas ar biezpienu
Kartupeļu un svaigā siera sacepums
Ātrais biezpiena sacepums ar mannu
Panēts siers ar salātiem
Pavasara brokastu maizītes
'Caprese' salāti
Sāļie kartupeļu un biezpiena kēksiņi
Uzkodu galdam vai kā piedeva pie pamatēdiena - sāļie kartupeļu un biezpiena kēksiņi.
Burkānu biezeņzupa ar krēmsieru
Biezpiena mērces pamatrecepte
Sirņiki
Krēmīgs citronu risoto
Pildītās pankūkas ar spinātiem un krēmsieru
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit