Vienlaicīgi, sautējumam vai sacepumam nav jāvelta pārmērīgi daudz darba un uzmanības. Ēdiens gatavojas ilgi un lēni, tikmēr tu vari izdarīt vēl daudz ko citu. Neuztraucies, ja kāda sastāvdaļa, kas paredzēta receptē, nav mājās, vienkārši aizvieto to ar kaut ko citu līdzīgu. Lēni gatavojoties, dažādās produktu garšas sadraudzējas un veidojas īpašā, smaržīgā, ļoti garšīgā sacepumu un sautējumu burvība.
Piedāvājam 9 rosinošas idejas smaržīgām un mājīgām vakariņām:
Jēra gaļas sautējums ar dārzeņiem un pupām
Jēra gaļas un kāļu sautējums
Ātrais dārzeņu sautējums ar tomātiem un pupiņām Toskānas gaumē
Kalmāru sautējums Toskānas gaumē
Bagātīgais gaļas sautējums
Zaļumos sutināts lasis
Gardais dārzeņu sacepums ar lēcām un kartupeļu plācenīšiem
Sātīgais veģetārais sacepums
Ziedkāpostu sacepums ar tomātiem un sieru
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit