Šo recepšu pievienotā vērtība ir ne vien bērnības atmiņas, bet arī lētas un visiem pieejamas sastāvdaļas.
Ribiņu podiņš
Spēcinošām vakariņām - cūkas ribiņas ar dārzeņiem podiņā.
Grūbu putra ar speķi
Grūbu putra ar speķi - garda klāt piedzerot kefīru, kam virsū uzbērts sāls un pipari.
Biezpiena plācenīši
Nesteidzīgu brīvdienu rītu brokastu klasika - biezpiena plācenīši!
Zirņu zupa
Recepti piedāvā "Pavāru kluba" biedrs - restorāna “YOLO” šefpavārs Artūrs Freibergs. Šis ēdiens tika gatavots labdarības pasākuma meistarklases ietvaros, no produktiem, kuri iekļauti pārtikas bankas "Paēdušai Latvijai" izsniegtajās pārtikas pakās.
Pupiņu zupa ar žāvētām ribiņām
Tradicionālā pupiņu zupa ar žāvētām ribiņām ikdienas ēdienreizei.
Jēra gaļas un kāļu sautējums
Sātīgais maltītei - jēra gaļas un kāļu sautējums.
Upeņu zupa ar biezpiena klimpām
Vasarīgs kārums - upeņu vietā droši var izmantot jebkuras citas ogas!
Siļķu rolmopši biešu marinādē ar putotu biezpienu un krēmīgiem kartupeļiem
Siļķe ar biezpienu un kartupeļiem ir latviešu virtuves klasika, bet šoreiz piedāvājam to nedaudz neparastā izpildījumā. Biezpiens ar putukrējumu un rozā siļķe? Kāpēc gan ne? Garšo ne mazāk lieliski un piešķir maltītei nedaudz jautrības.
Cūkgaļas galerts
Tradicionālā mājas aukstā gaļa no īstas cūkas kājas un mīkstas gaļas.
Ātrais biezpiena sacepums ar mannu
Vienkāršs un ātri pagatavojams sacepums, kuru ēdīs pat tie, kuri ar biezpienu ir uz "jūs" un, ne tikai ēdīs, bet noteikti pieprasīs papildporciju. Garšīga ideja brīvdienu brokastīm.
Kartupeļu pankūkas ar biezpienu
Karstajām uzkodām kartupeļu pankūkas ar biezpienu.
Koča jeb ķūķis
Koča jeb ķūķis - grūbu putra ar žāvētu speķi un sīpoliem.
Mannas buberts – saldēdiens no bērnības
Klasiskais mannas buberts ar olām daudziem saistās ar bērnību un saldēdienu, ko mamma vai vecmāmiņa gatavoja brīvdienu pusdienās. Kādēļ gan neatcerēties bērnības garšu un nepalutināt sevi un savu ģimeni ar burvīgo, krēmīgi gaisīgo mannas bubertu, kas pārliets ar zemeņu, ķiršu vai dzērveņu mērci?
Reņģes sīpolu marinādē
Reņģes sīpolu marinādē - ideālai uzkodai pie kāda graķīša.
Rupjmaizes kārtojums glāzītēs
Rupjmaizes kārtojums - gards, bet ne pārāk salds deserts.
Klasiskā skābu kāpostu zupa
Klasiskā skābu kāpostu zupa - krietnām pusdienām vai vakariņām.
Dzērveņu uzputenis ar mannu
Dzērveņu uzputenis ar mannu, kuru vislabāk baudīt ar aukstu pienu.
Skābeņu - gaļas zupa ar grūbām
Vienkārši pagatavojama skābeņu - gaļas zupa ar grūbām. Īsta pavasara zupa, ar tik gardajām jaunajām skābenēm. Tiem, kas neēd gaļu, skābeņu zupu var vārīt dārzeņu buljonā.
Biezpiena cepumi 'Žagariņi'
Kas gan var būt gardāks par "Žagariņiem"? Iepriecini sevi un citus, pagatavojot šos cepumus, un izbaudi kopā ar tēju vai kafiju. No norādītajiem daudzumiem iegūsi aptuveni 100 cepumus.
Glazētas ribiņas ar medu un garšaugiem
Glazētas ribiņas ar medu un garšaugiem - ikdienas vai svētku galdam.