Karaliene biete. 15 idejas dažādiem sarkano biešu ēdieniem
Tasty
Pirms dārzā izdīgušas jaunās bietītes, ir pienācis laiks izmantot pagājušā gada bietes. Es tās saucu par karalienēm ne tikai krāsas dēļ, bet arī tādēļ, ka, ja ēdienam pievieno sarkano bieti, tā kļūst par galveno akcentu ēdienā un par galveno noti garšas buķetē. Piedāvāju 15 dažādas idejas ar karalieni bieti, gan salātiem, gan zupām, gan arī kā piedevu gaļas ēdienam un pat desertam.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit