Sātīgie zemesriekstu sviesta cepumi
Lieldienu dzērveņu cepumiņi
Biezpiena cepumi 'Žagariņi'
Trauslie auzu pārslu - kokosriekstu plācenīši
Cepumi ar šokolādes gabaliņiem un žāvētām plūmēm
Foto recepte: Burvīgi sviesta mīklas 'kurpīšcepumi'
'Citronīgie' sviesta cepumi bez glutēna
Espresso cepumi ar baltās šokolādes pildījumu
Mutē kūstoši šokolādes cepumi
Smilšu mīklas sirsniņcepumi ar dzērvenēm
Vienkāršie kokosriekstu-pekanriekstu cepumi
Tumšās šokolādes cepumi ar baltās šokolādes glazūru
Ātrie ingvera cepumi
Auzu pārslu – banānu cepumi
Trauslie siera salmiņi
Šīs receptes pirmsākumi meklējami tālajā 1912.gadā. Salīdzinoši vienkārši pagatavojama uzkoda, ar ko pārsteigt viesus, pasniedzot salmiņus kopā ar pašu gatavotu mērci no skābā krējuma un paprikas pulvera.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit