Divas ēdienkartes laiskām brīvdienu pusdienām
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Nedēļas nogale piezagusies nemanot un nav ideju, ko īpašu pagatavot ēdienreizei? Kā zināms, grūtākais ir nevis pagatavot pusdienas, bet izdomāt, ko celt galdā. Tādēļ piedāvājam divus ēdienkartes variantus, kas jāizbauda līdz pat pēdējam kumosiņam.

Pirmajā versijā - pikantā marinādē turētas vistas cepetis "Tauriņvista", kas pasniegts ar krāsnī ceptām kartupeļu daiviņām, bet desertā - krēms ar ogām no saldētavas krājumiem. 

Bet, ja vēlies nobaudīt zivi, izmēģini otro ēdienkartes variantu, pagatavo cepeškrāsnī citronbuti ar fenheli, pasniedz to kopā ar riekstu kuskusu, maltīti noslēdzot ar mutē kūstošu karamelizētu vīģu un kārtainās mīklas pīrāgu. Izbaudi brīvdienas garšīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!