Pirmajā versijā - pikantā marinādē turētas vistas cepetis "Tauriņvista", kas pasniegts ar krāsnī ceptām kartupeļu daiviņām, bet desertā - krēms ar ogām no saldētavas krājumiem.
Bet, ja vēlies nobaudīt zivi, izmēģini otro ēdienkartes variantu, pagatavo cepeškrāsnī citronbuti ar fenheli, pasniedz to kopā ar riekstu kuskusu, maltīti noslēdzot ar mutē kūstošu karamelizētu vīģu un kārtainās mīklas pīrāgu. Izbaudi brīvdienas garšīgi!
Pikantais vistas cepetis - 'Tauriņvista'
Krāsnī cepti kartupeļi ar papriku
Krēmīgais ogu deserts
Cepeškrāsnī cepta citronbute ar fenheļiem
Kuskuss ar rozīnēm un riekstiem
Kārtainās mīklas pīrāgs ar karamelizētām vīģēm
Sarkano kāpostu salāti ar karija mērci
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit