Lielā talka: deviņas talcinieku pusdienas, ko var pagatavot arī brīvā dabā
Foto: Shutterstock
Rīt jau Lielā talka! Lai talciniekiem rīt pēc dūšīga darba būtu spēks braukt mājās, ir jāpadomā ne tikai par darbarīkiem un uz kurieni doties talkot, bet arī par to, ar ko cienās talciniekus. Kur gan vēl jaukāk apspriest paveikto, kā pie ugunskura visiem kopīgās pusdienās! Tās var būt zupas un sautējumi, grilēta gaļa un desiņas, un dārzeņi. Piemeklēju deviņas receptes, kuras ļoti viegli piemērot apstākļiem brīvā dabā.

Liellopa steiks ar rozmarīnu un grilētiem dārzeņiem

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!