Lielā talka: deviņas talcinieku pusdienas, ko var pagatavot arī brīvā dabā (1)
Tasty
Rīt jau Lielā talka! Lai talciniekiem rīt pēc dūšīga darba būtu spēks braukt mājās, ir jāpadomā ne tikai par darbarīkiem un uz kurieni doties talkot, bet arī par to, ar ko cienās talciniekus. Kur gan vēl jaukāk apspriest paveikto, kā pie ugunskura visiem kopīgās pusdienās! Tās var būt zupas un sautējumi, grilēta gaļa un desiņas, un dārzeņi. Piemeklēju deviņas receptes, kuras ļoti viegli piemērot apstākļiem brīvā dabā.
Liellopa steiks ar rozmarīnu un grilētiem dārzeņiem
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit