PantherMedia/Scanpix
Foto: PantherMedia/Scanpix

Svētdiena ir kā radīta, lai pie pusdienām vai vakariņām baudītu gardu saldo ēdienu. Tieši tāpēc šajās brīvdienās piedāvājam tev gardo itālieti – 'mascarpone' sieru. Protams, tā ir klasika, ja tiek gatavots tiramisu vai siera kūka, taču piedāvājam tev arī šādas tādas neparastākas receptes, ar un bez odziņām.

Tā kā maskarpone ir viens no treknākajiem sieriem, sasniedzot pat 75 procentus tauku tā sastāvā, jārēķinās, ka no vienas saldā ēdiena porcijas būsi krietni paēdis. Tā maigā, izteiktā tekstūra aizvietos tik ierasto putukrējumu, bet garšos lieliski kopā ne tikai ar kakao un kafiju, bet arī ogām vai kādu gardu sīrupu.

Apskati idejas un izvēlies sirdij tuvāko!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!