grils grilēšana gaļa vista šašliks
Foto: Shutterstock
Siltā saulīte, maija iestāšanās un garās brīvdienas tā vien aicina pavadīt laiku ārpus mājas. Tieši tāpēc mēs aicinām tos, kuri vēl to nav paspējuši, sākt grilēšanas sezonu! Bet tiem, kuri to jau ir paguvuši, noderēs ne tikai ieteikumi grilēšanas mākslas pilnveidošanai, bet arī receptes, ar kurām papildināt prasmju klāstu.

Šefpavāri Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants no apvienības "Sirmais&Dreibants" sadarbībā ar "Putnu fabriku Ķekava" sagatavojuši pavisam noderīgus, un nemaz ne tik ļoti slepenus padomus, kas liks tavai gaļai būt vēl garšīgākai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!