Viens no pamatnoteikumiem, lai veiksmīgi pagatavotu bezē, meringus, pavlovas un citus saldos ēdienus ar šo sastāvdaļu, ir izvēlēties olas, kuras ir ne tikai pietiekami svaigas, bet arī ievērot, lai olu baltumi pirms putošanas nebūtu stindzinoši auksti. Tāpēc izmantojamās olas pirms gatavošanas kādu brīdi patur istabas temperatūrā.
Bet, lai panāktu, ka olu baltumu sakultās putas būtu stingras, neatņemams palīgs virtuvē būs mikseris. Protams, sparīgākie kūlēji to var darīt arī pašu rokām, tomēr ēst gatavošanai ir jābūt skaistam un priecīgam procesam, tāpēc padarīt to vienkāršāku var ar mazajiem virtuves rūķiem - instrumentiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit