Izmanto zaļumus un ceptais lasis iegūs debešķīgus aromātus. Turklāt zaļumi nenomāc tik patīkamo, dabīgo laša garšu. Tu vari izmantot jebkurus zaļumus, kas tev garšo. Sakapā tos, pielej nedaudz olīveļļu, citronu sulu un ierīvē lasi. Tev mājās nav zaļumu? Izmanto pesto, ideāli!
Izmanto rīvmaizi un ceptais lasis būs īpaši sulīgs, krēmīgs. Vispirms iemērc lasi sakultā olā vai majonēzes un sinepju mērcē, pēc tam sakultā olā un cep uz pannas, līdz veidojas zeltaina garoziņa. Ja vēlies, sajauc rīvmaizi ar kapātiem zaļumiem vai čili gabaliņiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit