Klasiskā marināde - 1 kg gaļa, 3-4 ēdk. etiķis, 1 tk. cukurs, 3-4 sīpoli, 1,5 glāzes ūdens, melnie un sarkanie pipari, sāls.
Šī marināde saderas ar jebkuru gaļas veidu. Sagriez gaļu gabaliņos, apsāli, appiparo. Sagriez sīpolus ripiņās un samaisi ar gaļu. Ūdenī iejauc etiķi, pagaršo tā stiprumu (etiķūdenim jābūt stiprākam nekā tu vēlies gaļu). Aplej ar etiķūdeni gaļu un atstāj marinēties pa nakti. Gaļa iemarinēsies vēl efektīgāk, ja uzliksi pa virsu kādu slogu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit