Foto: Shutterstock
Svētdienas ir domātas atpūtai un lutināšanai, tāpēc iedvesmojies no šīm gardajām glazūrkūciņu receptēm un atzīmē Vasarsvētkus godam. Vēl labāk kapkeiki garšos svaigā gaisā, draudzīgā atmosfērā zem kādas ziedošas un smaržojošas ābeles zariem.

Pēc vēlēšanās, savstarpēji var variēt glazūrkūciņu recepšu piedāvājumā – ja iepatikusies glazūra no vienas receptes, bet kapkeika garša no citas, droši ņem un apvieno, veidojot savu ideālo kūku!

Bet, lai tavu pagatavoto kūciņu glazūra būtu izcila, izvēlies pūdercukuru, kas glazūru padara stingrāku. Svaigo sieru ņem tādu, kas ir pēc iespējas gaisīgāks konsistencē. Krēma konsistences svaigie sieri sakuļot saplok, tāpēc no tiem stingra glazūra nesanāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!