sviestmaizes glāze ūdens
Foto: Shutterstock
Darba dienas pusdienu pārtraukumā var ēst ne tikai kafejnīcā vai tuvējā krodziņā. Ja iepriekšējā dienā par sevi nedaudz padomāsi, tad pusdienas pārtraukumā tev būs neliela pauniņa ar garšīgām un veselīgām uzkodām. Tās tevi uzmundrinās un radīs labsajūtu, jo tu zināsi, ko tu ēd. Ko visērtāk paņemt sev līdzi uz darbu?

Tie var būt dažādi zaļie salāti un dārzeņu salāti, kas sajaukti ar kvinoju, kuskusu, makaroniem, rīsiem, pupām, gaļu un zivīm. Tās var būt pārdomātas un veselīgas sviestmaizes, augļi, dārzeņi un kārumniekiem arī kāds gardumiņš. Ja ieplāno zaļos salātus, tad mērci ņem līdzi atsevišķā trauciņā un salātus ar mērci sajauc īsi pirms ēšanas. Salātus ļoti ērti iekārtot burkā vai kastītē. Smagākās sastāvdaļas liec apakšā, vieglākās virspusē un līdz ēšanas brīdim nemaisi to visu kopā.

Siltie kvinojas salāti ar sparģeļiem

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!