Tie var būt dažādi zaļie salāti un dārzeņu salāti, kas sajaukti ar kvinoju, kuskusu, makaroniem, rīsiem, pupām, gaļu un zivīm. Tās var būt pārdomātas un veselīgas sviestmaizes, augļi, dārzeņi un kārumniekiem arī kāds gardumiņš. Ja ieplāno zaļos salātus, tad mērci ņem līdzi atsevišķā trauciņā un salātus ar mērci sajauc īsi pirms ēšanas. Salātus ļoti ērti iekārtot burkā vai kastītē. Smagākās sastāvdaļas liec apakšā, vieglākās virspusē un līdz ēšanas brīdim nemaisi to visu kopā.
Siltie kvinojas salāti ar sparģeļiem
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit