Pavadi piektdienas nakti jautrā kompānijā ar draugiem Spānijas noskaņās. Lai uzburtu galdu Vidusjūras garšās, nav nemaz vajadzīgs daudz.
Spāņu mielasta galdu raksturo dažādas uzkodas, kuras, pļāpājot ar draugiem un malkojot vīnu, var lēnām knibināt. Protams, neiztikt bez olīvām, paprikām un vītināta šķiņķa vai kūpinātas desas šķēles. To visu papildini ar dažādām, vienkāršām, siltām uzkodiņām. Galda centrā liec svaigi ceptu, smaržīgu steiku vai paelju, bet, lai sarunu enerģija neizsīktu, vāri beduīnu kafiju, kas ir tik populāra Spānijā.
Brusketas ar vītinātu šķiņķi, kazas sieru un marinētām paprikām
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit