spāņu uzkodas galds vakariņas
Foto: Shutterstock

Pavadi piektdienas nakti jautrā kompānijā ar draugiem Spānijas noskaņās. Lai uzburtu galdu Vidusjūras garšās, nav nemaz vajadzīgs daudz.

Spāņu mielasta galdu raksturo dažādas uzkodas, kuras, pļāpājot ar draugiem un malkojot vīnu, var lēnām knibināt. Protams, neiztikt bez olīvām, paprikām un vītināta šķiņķa vai kūpinātas desas šķēles. To visu papildini ar dažādām, vienkāršām, siltām uzkodiņām. Galda centrā liec svaigi ceptu, smaržīgu steiku vai paelju, bet, lai sarunu enerģija neizsīktu, vāri beduīnu kafiju, kas ir tik populāra Spānijā.

Brusketas ar vītinātu šķiņķi, kazas sieru un marinētām paprikām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!