dilles garšaugi
Foto: Shutterstock
Dilles tik smaržīgas un vasarīgas, tik ļoti veselīgas. Jau labu laiku tās gozējas superproduktu sarakstā. Lai tiešām varētu uzņemt visas diļļu vērtīgās vielas, tās ir jāēd kopā ar kādām no taukvielām. Noderēs gan skābs krējums, gan sviests, gan eļļa.

Diļļu intensīvā garša izceļ un piešķir svaigumu ikvienam ēdienam. Nepārspīlēšu, ja teikšu, ka bez dillēm daži ēdieni nav iedomājami, bet ieskābēt tik iecienītos gurķīšus bez dillēm vispār nav iespējams. Tie vienkārši neieskābs, bet paliks rūgti.

Piedāvājam 12 gardas idejas ēdieniem ar dillēm. Baudi vasaru!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!