Foto: Publicitātes foto

Darbīgajā sestdienā, kad šoreiz ēst gatavošanai nevar atvēlēt visu dienu, ir vērts atgriezties pie kā vienkāršāka - pastas. Starp daudzajiem tās veidiem – makaroniem, spageti, ravioli, fusilli, gliemežvāku formas pastu un citiem, var apmaldīties. Tāpēc ieskaties kādā no Tasty.lv pavārgrāmatas receptēm, un pabaro ne tikai sevi, bet visu ģimeni!

No makaroniem (radziņa formas pasta) pagatavo ne tikai kādu silto pamatēdienu, bet uzvāri zupu vai izcep sacepumu. Nedrīkst aizmirst par mērcēm, jo pasta bez tām nav itin nekas – pievieno vasarīgo pesto, dārzeņus, un galdā varēsi likt sātīgu maltīti, kas vēsākam vasaras vakaram nemaz neliksies par smagu.

Makaronu salāti ar avokado

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!