melone šķiņķis
Foto: Shutterstock
Lai arī ierasti augļi mums asociējas ar desertu, tomēr tie lieliski sader ar dažādiem zaļajiem salātiem, sīpoliem, čili pipariem un ķiplokiem, piešķirot ēdienam jauku, atsvaidzinošu noti. Augļi izceļ un papildina, un veido nobeigtu, nevainojamu garšas buķeti dažādām siera, zivju, jūras velšu un gaļas uzkodām.

Kad gan vēl izmēģināt tik dažādās pikanto augļu salātu veidus, ja ne vasarā, kad augļu izvēles bagātība žilbina un kārdina. Piedāvājam 17 fantastiski gardas uzkodas un salātus no Tasty pavārgrāmatas.

Zemeņu un halapenjo salsa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!