Vēl tikko bija maijs, kad ar sajūsmu sagaidījām pirmās zemenes. Divi mēneši pagājuši, un tās jau ir nosārtojušās arī piemājas dārzos. Tāpēc noteikti nedrīkst palaist garām izdevību pagatavot kādu smalkāku zemeņu desertu, kad vasaras ogu karalienes vēl ir iespējams nobaudīt saldas un, pats galvenais, mūsu pašu zemē audzētas. Pagatavo garšīgu olu krēmu, izcep plātsmaizi, sasaldē gardu saldējumu, vai vienkārši izbaudi klasisko tiramisu zemeņu formā – rezultāts būs mutē kūstošs!
Gardā zemeņu un piena želeja
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit