Foto: Shutterstock
Vasaras jaunie dārzenīši tā vien aicina izmēģināt kādu jaunu recepti. To maigā struktūra ir ideāli piemērota plācenīšu gatavošanai, jo nepieciešamā termiskā apstrāde ir ļoti īsa. Plačenīšu dažādības iespējamība ir neierobežota, savstarpēji kombinējot dažādus dārzeņus, jaucot tos ar gaļu vai zivīm.

Protams, plācenīšu karaliene joprojām ir gaļas kotlete, bet vai gan kāds var atteikties no burvīga biezpiena plācenīša, kas smaržo pēc vaniļas un kas pasniegts ar biezu skābo krējumu, vai pateikt "nē" rīvētu kartupeļu plācenītim?

Kāpostu-burkānu plācenīši

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!