sviesta pupiņas
Foto: Shutterstock
Burvīgo sviesta pupiņu sezona sākusies. Tās ir ne tikai vasarīgi vieglas un garšīgas, bet arī ātri pagatavojamas, neaizņemot pārāk daudz laika virtuvē. Turklāt tās var novārīt gatavas jau iepriekš, noglabāt ledusskapī, ļaujot tev ēdienu pēc tam pagatavot ļoti īsā laika sprīdī.

Sviesta pupiņas var izmantot dažādos salātos, omletēs, sacepumos un zupās. Tās svaigi vārītas, aplietas ar kausētu sviestiņu, var pasniegt kā piedevu pie gaļas vai zivju ēdieniem.

Sviesta pupiņu, šķiņķa un kartupeļu pīrāgs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!