Tagad droši var teikt, ka ziedkāpostu jeb puķkāpostu sezona rit pilnā sparā – tos varam baudīt, un kraukšķināt droši, jo tirgos un veikalos parādījušies arī tādi, kas audzēti pie mums. Bet izveicīgākās saimnieces un dārzkopji lepojas ar prāvajām galviņām, kas izaugušas pašu dārzos. Tāpēc Tasty.lv esam apkopojuši duci ar garšīgām puķkāpostu receptēm, kurās vasaras dārzeni izmantot jau tagad, neatstājot gatavošanu rudens laikam. Garšīgi ir ne tikai cepti ziedkāposti, bet arī to biezzupas. Naskākie gatavotāji var pamanīties to iejaukt ne tikai salātos, bet pat pīrāgu pildījumos. Lai labi garšo!
Cepeškrāsnī gatavots puķkāposts ar gardu sviesta mērci
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit