cepti puķkāposti, ziedkāposti, salāti, vasaras maltīte
Foto: Shutterstock

Tagad droši var teikt, ka ziedkāpostu jeb puķkāpostu sezona rit pilnā sparā – tos varam baudīt, un kraukšķināt droši, jo tirgos un veikalos parādījušies arī tādi, kas audzēti pie mums. Bet izveicīgākās saimnieces un dārzkopji lepojas ar prāvajām galviņām, kas izaugušas pašu dārzos. Tāpēc Tasty.lv esam apkopojuši duci ar garšīgām puķkāpostu receptēm, kurās vasaras dārzeni izmantot jau tagad, neatstājot gatavošanu rudens laikam. Garšīgi ir ne tikai cepti ziedkāposti, bet arī to biezzupas. Naskākie gatavotāji var pamanīties to iejaukt ne tikai salātos, bet pat pīrāgu pildījumos. Lai labi garšo!

Cepeškrāsnī gatavots puķkāposts ar gardu sviesta mērci

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!