ceptas sēnes, šampinjoni
Foto: Shutterstock

Nu jau var teikt, ka sēņošanas līksme patiešām ir sākusies. Līdzās veikalos nopērkamajiem šampinjoniem, austersēnēm un šitake sēnēm, mežā savas dzeltenās cepurītes sūnās atrāda arī gailenes. Šur tur arī pa kādai baravikai, apšu bekai vai citai beciņai, un grozs ir tik pilns, lai varētu nest mājās un pagatavot garšīgas pusdienas vai vakariņas. Sēnes varam baudīt ne tikai mērcēs un marinējumos, bet arī biezzupās, sacepumos, risoto un pat pastētes formā. Atliek vien izvēlēties sirdij tīkamāko ideju no Tasty.lv recepšu grāmatas!

Kabaču sacepums ar krēmīgu sēņu mērci

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!