Kabači, baklažāni un pipari var kalpot par burvīgām laiviņām un kausiņiem dažādiem pildījumiem. Tie var būt gan ar gaļu, gan veģetāri, atbilstoši katra ēdāji ieskatiem.
Tie var būt askētiski, pievienojot tikai dažus spēcīgus garšas elementus, piemēram, sīpolus un ķiplokus. Tie var būt arī ļoti bagātīgi, jaukti ar rīsiem, pupām, griķiem, neliela izmēra pastu (makaroniem), pat ar maizes drupačām. Šo dārzeņu garša lieliski saderas un veido vasarīgu garšas buķeti gandrīz ar jebkuru pildījumu. Patiesībā, tu vari ielūkoties savā ledusskapī un iepildīt šajos dārzeņos jebko, kas aizķēries plauktos un īsti vairs neatrod pielietojumu.
Bet, tiem, kas vēlas pārbaudītas garšas buķetes, piedāvājam 10 burvīgas Tasty pavārgrāmatas pildītu kabaču, baklažānu un paprikas receptes.