Selga Nature Uzkoda ar silki - 4
Foto: Māris Lapiņš
Lai arī vasara visiem asociējas ar brīvības laiku, patiesībā tieši šajos mēnešos darbi birst kā no pārpilnības raga, taču tas nepavisam nevar būt iemesls tam, lai atliktu gardo dzīves mirkļu svinēšanu. Steidzīgā ikdienā vai svētkos allaž noder idejas, ko likt uz galda, ko pagatavot un ar ko pārsteigt gan sevi, gan citus ēdājus, tāpēc ''Selga Nature'' maizcepumi ir kā radīti tam, lai pagatavotu izsmalcinātas uzkodas, sātīgas brokastis un izcilus desertus bez lielas piepūles.

Ja prāto par to, kas gan ir maizcepumi un ar ko tie ir tik īpaši, tad zini, ka skandināvu valstīs tas ir ļoti iecienīts produkts, kas tiek izmantots kā alternatīva maizei. ''Selga Nature'' maizcepumi ir dabisks, uzturvērtībām bagāts produkts, kura sastāvs ir itin līdzīgs maizei, tikai izpildījums ļauj dažādot gatavošanu un ēdienu klāstu. Maizcepumi sniegs nepieciešamo spēka devu, lai dienu pavadītu enerģiski, tāpat šis produkts ir ideāli piemērots piknikiem un svētku uzkodām. Īpaši pārdomātais iepakojums ļauj maizcepumus uzglabāt svaigus un veselus arī pēc atvēršanas, tāpēc jebkurā brīdī var panašķoties ar ''Selga Nature'' rudzu, auzu vai jauno maizcepumu veidu ar jūras sāli un sēkliņām.

Vieni maizcepumu cienītāji varbūt nemaz nenojauš, cik daudz un dažādas iespējas var būt šī produkta pasniegšanai, sākot no uzkodām, brokastu maizītēm, kārtojumiem, desertiem un pat sāļajām kūkām. Rudzu maizcepumi lieliski aizstās jau ierasto rupjmaizi, nodrošinot organismu ar nepieciešamo enerģijas devu, turklāt garšas dažādībai šo pamatu var papildināt ar krēmsieru, ceptu olu, bekonu, tomātiem, iecienītāko sieru, pastēti, humusu vai jebko, ko vien kāro sirds. Tieši rudzu maizcepumi ir kā radīti tam, lai gatavotu dažādus sāļos ēdienus, piemēram, sāļo kūku, kuras gatavošanā cepumi tiek iemērkti pienā, lai tie būtu sulīgāki un tad papildināti ar kādu sāļu krēmu, piemēram, šķiņķa vai garneļu. Apaļās formas maizcepumi lieliski iederēsies uz svētku galda vai nelielās viesībās, kad nepieciešams pasniegt kādas uzkodas. Papildini rudzu maizcepumus ar kārdinošām sastāvdaļām un ļauj vaļu gastronomiskai baudai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!