spāņu tapas
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Šobrīd ir tik karsts, ka vakariņas kļūst arvien vēlākas un brīvdienās tās iestiepjas pat naktī, īpaši, ja ap galdu pulcējas draugi un sarunas nevar vien beigties. Šādai vēlai ēdienreizei tieši laikā būs mazās spāņu uzkodas - tapas.

Klāj galdu ar dažādām mazām uzkodām, klāt liec svaigu un kraukšķīgu maizīti un sajauc lielā traukā kādu sangriju. Vakars var sākties. Pietiek, ja no katra uzkodas veida ir daži kumosiņi. Jo daudzveidīgākas būs uzkodas, jo interesantāks būs vakariņu galds. Katrs varēs mieloties ar to, kas garšo vislabāk. Šādu tapu vakaru noslēdz garšīgs kūkas gabaliņš vai saldējums. Izbaudi našķošanos!

Kraukšķīgie kalmāri ar sīpoliem un papriku

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!