Ļoti gardu maltīti var pagatavot, izcepot sāļo pīrāgu vai nu groziņa formā, vai kā plātsmaizi. Sāļo pīrāgu cepšanai parasti izmanto sāļo smilšu mīklu, trauslo smilšu mīklu vai kārtaino mīklu. Trauslā maizīte ieliski sader ar krēmīgo pildījumu un ceptajiem dārzeņiem, vai gaļu un zivīm, veidojot vieglu, vasarīgu garšas buķeti.
Tasty pavārgrāmatā ir daudz jauku sāļo pīrāgu recepšu - gan veģetāras, gan ar gaļu, gan ar zivīm. Izvēlies kādu no tām un pagatavo gardu maltīti.
Jauno kartupeļu tarte ar tomātiem un rozmarīnu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit