Indijas nacionālā virtuve, kartupeļi, vakariņas, pusdienas
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Par vienu no pazīstamākajiem Indijas nacionālās virtuves pārstāvjiem noteikti var uzskatīt kariju – aso pamatēdienu, kuru gatavo no garšvielām, gaļas un beigās pievieno arī rīsus. Bet ir vēl tik daudz ēdienu, kurus pamēģināt! Vienkāršotās receptes, kuras piemērotas gatavošanai mājās, noteikti iepriecinās ēdēju vēderus. Kāpēc gan nepamēģināt sīpolu "bhaji", jēra "tandoori" šašliku vai, piemēram, "pilau" rīsus? Lai paviesotos indiešu garšas pasaulē, atliek vien sagādāt viņu ēdieniem raksturīgākās sastāvdaļas un doties uz savu virtuvi. Lai labi garšo!

'Saag Aloo' – kartupeļi ar spinātiem indiešu gaumē

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!