viltotais zaķis
Foto: Shutterstock

Burvīgie, garšīgie viltotie zaķi jeb gaļas kukulīši. Samaisi gaļas masu, ieliec maizes cepamajā formā vai vienkārši ar mitrām rokām izveido gaļas kukulīti uz cepamā papīra loksnes, liec uz pannas un cep gatavu. Tikmēr pagatavo kartupeļus vai dārzeņus, salātus, sameklē marinētus gurķīšus.

Toties atdzisušu gaļas kukulīti izmanto sviestmaizēm, uzkodām kopā ar salātiem. Ja vēlies viltoto zaķi izmantot vēlreiz siltajai maltītei, sagriez to biezākās šķēlēs un apcep uz pannas, līdz šķēle izsilst cauri. Turklāt gaļas šķēles iegūs jaunu karamelizētu garoziņu.

Mēs piedāvājam desmit atšķirīgas viltotā zaķa versijas. Katrai ir savs akcentiņš, sava "rozīnīte". Izvēlies sev tīkamāko recepti un iepriecini mīļos ar gardām vakariņām vai pusdienām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!