Sautējumi var būt ļoti dažādi - tu vari izmantot tikai dārzeņus vai dārzeņus kopā ar kādu no gaļām. Šādi lēni gatavota gaļa ir īpaši mīksta un aromātiska. Turklāt sautējumos var izmantot lētākos gaļas gabaliņus, kuru pagatavošanai nepieciešams vairāk laika.
Ieteicams gaļu iepriekšējā vakarā apsālīt un atstāt pa nakti marinēties. Kopā ar sāli var izmantot arī dažādas citas garšvielas: piparus, timiānu, rozmarīnu, raudeni, ķiplokus, sīpolus un citus garšaugus. Sāls uzirdinās gaļas šķiedru un gaļa izsutināsies mīksta ātrāk, turklāt tā būs ļoti garšīga.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit