Piedāvājam 17 burvīgas gaļas mērces no Tasty pavārgrāmatas kolekcijas. Tu atradīsi gan mērci, kuras pamatam tiek izmantoti tomāti, gan krēmīgu krējuma mērci. Asāku ēdienu cienītājus iepriecinās ungāru gulaši, bet maigo mērču cienītājiem iesakām befstroganovu vai kādu maltās gaļas mērci.
Baudi rudens vakaru pie mājīga maltīšu galda!
Rudens sēnes ar malto gaļu Vidusjūras gaumē
Laba ideja sildoši omulīgām vakariņām. Pagatavo rudens sēnes Vidusjūras gaumē un pasniedz tās ar kukurūzas polentu vai rīsiem.
Gaļas bumbiņas tomātu mērcē ar kartupeļiem
Ideāla pusdienu maltītes recepte, kurā apvienotas garšīgas klasiskās vērtības - maltā gaļa un kartupeļi - kurām pievienots kas īpašs. Salvija maltās gaļas bumbiņām piešķirs patīkamu aromātu, bet svaigais siers kartupeļus padarīs maigus.
Cūkgaļas sloksnītes saldskābā mērcē
Cūkgaļas sloksnītes saldskābā mērcē būs lieliskas pusdienas vai vakariņas gardēdim.
Sarkanvīnā sautēta vista ar sēnēm franču gaumē
Klasiskajam franču ēdienam Coq au vin (tulk. - gailis vīnā) tradicionāli tiek izmantots robusts sarkanvīns, kas maltītei piešķir īpašu aromātu un garšu. Ja baidies, ka rezultāts būs pārāk intensīvs, aizstāj sarkanvīnu ar sausu baltvīnu. Brīdinām - šī nav ātri pagatavojama recepte. Jo ilgāk vista sautēsies, jo izcilāks būs rezultāts!
Gaļas frikadeles krēmīgā mērcē jeb Kenigsbergas klopši
Sātīgām pusdienām - gaļas frikadeles jeb Kenigsbergas klopši gardajā un krēmīgajā vīna mērcē.
Sātīgā ungāru gulašzupa
Tradicionālā ungāru gulaša zupa ir tik bieza un sātīga, ka vakariņās pilnīgi noteikti varēsi iztikt bez pamatēdiena.
'Knorr' receptes: Boloņas mērce grieķu stilā
Vai zini, kā garšo itāliešu ēdiens grieķu stilā? Izmēģini šo recepti - 30 minūtes un vakariņas četrām personām gatava!
Piparu, kabaču un maltās gaļas sautējums 'It kā pildīti pipari'
Dārzeņu sautējums, kas pēc garšas atgādina pildītos piparus vai kabačus – man sanāca nu ļoti garšīgi, labāk kā īstie pildītie pipari un kabači!
Cūkgaļas strēmelītes pikantā austrumu mērcē
Pikanta ideja superātrām pusdienām vai vakariņām - cūkgaļas strēmelītes pikanti saldskābā mērcē ar rīsiem. Izvēloties Knorr Menu maisījumu gaļas pagatavošanai ķīniešu gaumē, maltītes pagatavošanai vajadzēs vien 20 minūtes!
Liellopa gaļas un dārzeņu gulašs
Liellopa gaļas un dārzeņu gulašs izcilai ikdienas maltītei.
Vistas filejas gulašs
Gards vistas filejas gulašs ar marinētiem šampinjoniem un papriku.
Befstroganovs
Sātīgai pusdienu vai vakariņu maltītei pagatavo befstroganovu. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem vai kartupeļu biezputru.
Liellopa maltās gaļas mērce ar šampinjoniem
Sagatavojot maltās gaļas mērci, to vari izmantot dažādiem ēdieniem - gan pasniedzot mērci ar kartupeļim vai kartupeļu biezeni, vai kā klasisku Boloņas mērci ar pastu (makaroniem), vai izmantot pīrāga pildījumam mīklas groziņā. To vari arī sasaldēt un izmantot citā reizē.
Boloņas mērce ar ķirštomātiem
Vēl viena Boloņas mērces variācija - šoreiz ar svaigiem ķirštomātiņiem, tādēļ rezultāts šķitīs vieglāks un ne tik barojošs. Vēl viens šīs receptes pluss - tā ir ātra, jo, kā zināms, klasiskās Boloņas mērces mīnuss ir ļoti ilgais gatavošanas laiks.
Vienkāršā maltās gaļas mērce
Pagatavo maltās gaļas mērci un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, dārzeņu sacepumu, rīsiem, griķiem vai jebkuru citu garnīru.
Sautēta jēra gaļa ar garšvielām
Kārtīgi marinēta un sautēta jēra gaļa.
Stirnas gulašs ar dzērvenēm
Pēc veiksmīgām medībām - stirnas gulašs ar dzērvenēm.