cepumi, deserts, uzkoda, valentīndiena
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Tagad, kad septembris jau ir iegriezies tā otrajā pusē un rudens būs sācies arī astronomiski, vēl vairāk jūtam to, ka vēderu ir vēlēšanās palutināt ar ko siltu un garšīgu. Tāpēc svētdiena ir ideāli piemērota tādai kulinārajai atrakcijai, kā cepumu gatavošana. Atliek tikai sameklēt miltus, cukuru, sviestu, pienu vai krējumu un garšīgās piedevas, lai radītu īstu šedevru, kuru piekost klāt pie lielas karstas tējas krūzes.

Gaisīgie meringi vai mazi olbaltuma bezē cepumi, kraukšķīgi auzu pārslu cepumi, vai sviesta cepumi ar patīkamu pārsteigumu – šokolādes gabaliņiem. Un kur nu vēl aizmirst par cepumiem, kuros ir arī gards un salds ievārījums! Apsien priekšautu, uzroti piedurknes un ļaujies gatavot priekam. Virtuve patīkami smaržos, bet kāre pēc saldumiem būs apmierināta. Un tam visam pa vidu – lepnums par padarīto!

Biezpiena un auzu pārslu cepumi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!