Vusteras mērce ikvienam ēdienam piešķir īpašu, tikai šai mērcei raksturīgu garšas noti. Līdzīgi kā daudzām citām labām garšvielām un garšaugiem, arī šai mērcei vajadzētu atrast pastāvīgu vietu tavā virtuvē. Atvērtu mērci vajadzētu glabāt ledusskapī. Kur un kādos veidos tad var izmantot Vusteras mērci?
Tās izmantošana ir ļoti populāra marināžu pagatavošanai dažādām gaļām, zivīm un jūras veltēm. Līdzīgi kā sojas mērce, arī Vusteras mērce iesāla un mīkstina gaļu.
Mērci mēdz iejaukt dažādās uzkodu mērcēs, ar kurām pasniedz svaigus dārzeņus, ceptus kartupeļus, dārzeņu plācenīšus, grilētas garneles, eļļā vārītus zivju vai kalmāru gabaliņus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit