Jo sausāki būs rīvētie kartupeļi, jo saturīgāka būs mīkla, tādēļ ļoti ērti kartupeļu rīvēšanai ir izmantot sulas spiedi. Vienlaikus tiks gan sarīvēti kartupeļi, gan izspiesta sula. Ja kartupeļus rīvē ar parasto rīvi, tos būtu vēlams virtuves dvielī nospiest pēc iespējas sausākus.
Kartupeļu sulai mirkli pastāvot, trauka dibenā izgulsnējas ciete. Uzmanīgi nolejot sulu, cieti pievieno atpakaļ rīvēto kartupeļu masai. Tādējādi pankūkas kļūs kraukšķīgākas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit