auzu pārslu kēksiņi
Foto: Shutterstock

Vēlies uzburt omulīgu brīvdienu pēcpusdienu? Izcep kaut ko garšīgu, izmantojot auzu pārslas un klijas, aizstāj cukuru ar medu vai banāniem. Tas būs veselīgs mierinājums ikvienam kārumniekam.

Uzklāj galdu ar skaistām krūzītēm un šķīvjiem, aplej aromātisku tēju vai kafiju un cienā mīļos ar tikko ceptiem gardumiem. Tie var būt kēksiņi un cepumiņi, tās var būt pankūkas un cepti āboli ar karamelizētām auzu drupačām, un tās var būt pat konfektes. Vēlies kaut ko pavisam vienkāršu? Sajauc grauzdētu auzu pārslu musli un pasniedz ar pienu, izvāri biezputru kokosriekstu pienā. Lai smaržo māja un omulība!

Auzu pārslu kēksiņi ar žāvētām dzērvenēm

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!