plātsmaize, avenes, mandeles, kūka, deserts
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Ir dažādi iemesli, kādēļ vēlamies desertu vai kūciņu bez miltiem. Kāds nedrīkst ēst miltu izstrādājumus, kāds cenšas ierobežot saldumus, kuros izmantoti milti, bet kāds vienkārši vēlas gaisīgu un vieglu desertu.

Lai cik tas neizklausītos dīvaini, bez miltiem var pagatavot ne tikai krēmus, bet var izcept arī kūkas, kēksus un pat pankūkas. Ierastos kviešu miltus aizstāj ar auzu pārslām, mandeļu miltiem, rīsiem vai vienkārši deserta pagatavošanā izmanto daudz olas.

Un, protams, nevajadzētu piemirst nepārspējamos cepto augļu un ogu desertus, kurus var papildināt ar riekstiem, auzu pārslu vai mandeļu drupačām, sīrupiem un medu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!