Sezonas aktualitāte noteikti ir ķirbis, no kura var pagatavot ļoti gardu un krēmīgu ķirbju biezzupu. Man ļoti garšo, ja ķirbju biezzupai pievieno kaut ko skābenu, piemēram, nelielos gabaliņos sagrieztus tomātus.
Garie un vēsie vakari pamudina arī uz kādu sautējumu vai sacepumu, kura pagatavošanai ir nepieciešams nedaudz vairāk laika. Toties sautējumu ir ļoti viegli sasildīt un izmantot vairākām dienām. Arī sacepumu var sasildīt uz pannas, ne tikai mikroviļņu krāsnī. Rudenī, piemēram, arī salāti varētu būt silti, īpaši, kad aiz loga salna sāk nokost puķes, bet desertā izvēlies kaut ko ar āboliem vai izcep trauslus un irdenus sviesta cepumiņus, ar kuriem panašķēties pie tējas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit